Υπηρεσίες    ΙΧ | 4×4 | TAXI | ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΣΗ | DIESEL

Η πολυετής εμπειρία μας σας εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση και αξιοπιστία σε όλες μας τις εργασίες .Αναλαμβάνουμε οποιοδίποτε service για το αυτοκίνητο σας. Αλλαγή στα λάδια και στα φίλτρα σε πολύ οικονομικες τιμές και οποιαδίποτε άλλη εργασια χρειαστεί.

Α/SA –ARAL

Κορυφαία λιπαντικά diesel και βενζίνης για ΤΑΧΙ και Ι.Χ άριστης ποιότητας για κορυφαίες επιδόσεις,που εγγυούνται την άριστη λειτουργία του κινητήρα σας και τον κρατάνε πάντα καθαρό.

Μίζες, Δυναμό

Υπάρχουν επισκευασμενες μίζες και δυναμό για Τοyota και Skoda με γνήσια ανταλλακτικά.

Καινούρια | Μεταχειρισμένα

Όλα τα καινούρια γνήσια ανταλλακτικά με 1 χρόνο εγγύηση και πολλά μεταχειρισμένα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίων Diesel (DPF)

Σε περίπτωση που βουλώσει το φίλτρο σωματιδίων Diesel (DPF) στο αυτοκίνητο σας εμείς έχουμε την λύση στο προβλήμα σας γρήγορα και οικονομικά.Ο καθαρισμός του φιλτρου σωματιδίων γίνεται με δύο τρόπους:α) με τη μέθοδο της αναγέννησης μέσω διαγνωστικού μηχανήματος και β)μέσω καθαρισμού απευθείας στο φίλτρο σωματιδίων Diesel (DPF).

Ισιώνει τους στραβούς δίσκους που προκαλούν τρέμουλο κατά το φρενάρισμα και καθαρίζει τις δισκοπλακες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μόνο με 30€.

Καθαρισμός & Ελεγχος Μπέκ Diesel

Καθαρίζει τα μπεκ και ελέγχει τον ψεκασμό τους . Με την ογκομέτρηση των μπέκ είμαστε βέβαιοι πλέον για τη σωστή λειτουργία τους.

Ηλεκτρονική Διάγνωση

Διαγνωστικά (TESTER) τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους τύπους αυτοκίνητων diesel και βενζίνη.

Έλεγχος K.T.E.O

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του αυτοκίνητου σας και εν συνέχεια να το περάσουμε KTEO με το οποίο είμαστε συμβεβλημένοι χωρίς εσείς να ασχοληθείτε καθόλου.

Κάρτες ελέγχου καυσαερίων για πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινηρες άμεσα μόνο με 10 € .Έτσι ελέγχουμε τη σωστ’η καύση του αυτοκινήτου για τη σωστή λειτουργία του κινητήρα και ως αποτέλεσμα να έχουμε ενα καθαρό περιβάλλον.

Με το φρενομετρο έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τη δύναμη πέδησης κάθε τροχού κατά το φρενάρισμα,καθώς επίσης και τη σωστή λειτουργία του χειρόφρενου των πίσω τροχών μόνο με 20 € .

Ελαστικά, Ζυγοστάθμιση

Εξαγωγή-επανατοποθέτηση και ζυγοστάθμιση όποιου είδους μάρκας ελαστικού εσείς επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του αυτοκινήτου σας.

Έλεγχος, Επισκευή A/C

Έλεγχος διαρροής FREON με ειδική αμπούλα,γίνεται επισκευή τυχόν διαρροής και εν συνέχεια πλήρωση του FREON. Γίνεται καθαρισμός του κυκλώματος A/C στην καμπίνα του αυτοκίνητου με αρωματικό αντιμυκητιοκτωνο. Έλεγχος-πλήρωση FREON από 30€ .

50 ΧΡΟΝΙΑ

Προχωράμε με γνώση & συνέπεια

50 ΧΡΟΝΙΑ

Βεβαιώσεις από 25€

Φυσικό Αέριο CNG | Υγραέριο LPG
Φυσικό Αέριο CNG | Υγραέριο LPG

Κ.Τ.Ε.Ο.

Αναλαμβάνουμε Διεκπερεώσεις Κ.Τ.Ε.Ο.

Κ.Τ.Ε.Ο.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SKODA

μόνο 135€

3ετής ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση 3 ετών στις μπαταρίες για όλα τα Skoda.

ΔΙΣΚΟΤΟΡΝΟΣ

μόνο 30€

Ισιώνει τους στραβούς δίσκους που προκαλούν τρέμουλο κατά το φρενάρισμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.